Balkan SCOPH Weekend

Balkan SCOPH Weekend

Balkan SCOPH Weekend е международно събитие, организирано от асоциациите на студенти – медици от балканските страни, а именно България (АМСБ), Македония (ММСА), Сърбия (IFMSA – Serbia), Румъния( FASMR) , а в последната една години се присъединиха и Хърватия (CroMSIC), Черна Гора (MoMSIC), Словения (SloMSIC), Босна и Херцеговина (BoHeMSA), Република Сръбска – Босна и Херцеговина (SaMSIC).

Събитието събира всички студенти-медици ,заинтересовани за общественото здраве, с цел дискусия на основните проблеми в тази сфера и стратегии за разрешаването им в нашия регион. 

Тази година Balkan SCOPH Weekend се организира за 4-ти път, а домакини ще бъдат CroMSIC – Хърватия. Събитието ще се проведе от 5. до 7.октомври в гр. Загреб, Хърватия. Главната тема, която ще дискутираме ще бъде „Достъп до здравеопазване в малките населени места“ (Rural health).

Таксата за участие е 55€, като включва настаняване в хостел, три хранения на ден, материали, кафе паузи и сертификат.

Местата са ограничени и кандидатите ще бъдат избрани на основа на мотивациoнно писмо.

Домакините са ни подготвили богата социална програма, както и възможност за социална програма след закриването на събитието (пост- Balkan SCOPH Weekend) и възможности за участие в TNT(Training New Trainers) и/или PHLT(Public Health Leadership Trainers), за които можете да кандидатствате в същата форма!

За повече информация се обърнете към Локалния отговорник по обществено здраве или председателя на Вашето Юридическо лице.

Линк за кандидатстване: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScu6HT9WB0UFXhlKky5TLSR7NA1Pl3gOusbkFXOr2a5xt6uEA/viewform?c=0&w=1

Кандидатстването завършва на 15.07.2018!

За повече информация се обърнете към локалния отговорник по обществено здраве или председателя на Вашето Юридическо лице.

Author Info

PR

No Comments

Post a Comment