43-та Есенна Национална среща на АСМБ, гр. Бургас

В периода 27.10-29.10.2023г. Асоциацията на студентите-медици България проведе своята есенна национална среща, която се проведе в гр. Бургас под наслова „Море от знания и умения“.

Изразяваме своите благодарности на Община Бургас за приемствеността и топлото посрещане в един от най-бързоразвиващите се и модерномислещи градове в България. Изключително горди сме и за безвъзмездното предоставяне на иновативната и съвременна база на Медицински факултет към Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ – Бургас

От 27.10 до 29.10.2023г. в присъствието на членове на АСМБ от цяла България бяха обсъдени множество теми и бъдещи кампании в сферата на Медицинското образование, Общественото здраве, Човешките права и мир, Сексуално и репродуктивно здраве. Също така бяха разискани важни въпроси относно предстоящия професионален и научен обменен сезон. По време на Председателските сесии и сесиите на Връзки с обществеността и комуникациите- PR и Изграждане на капацитет-CB бяха засегнати ключово важни теми относно бъдещото развитие на АСМБ!

Участниците имаха и възможността да участват в иновативни Уъркшопи и трейнинги. За което изказваме нашите благодарностти към техните фасилитатори.

Галерия от събитието може да намерите тук:

Като домакини на събитието Асоциация на студентите-медици- Бургас показаха висш професионализъм, перфектна организация, допълнена с невероятната магия. Благодарим на всеки участник, че заедно направихме това събитие незабравимо!

Author Info

PR

No Comments

Post a Comment