40-та Мини Национална среща на АСМБ, гр. Бургас

В периода 29.04-01.05.2022г. Асоциацията на студентите-медици България проведе своята пролетна национална среща, която се проведе в гр. Бургас под наслова „Медицината- полет в науката“.

Изразяваме своите благодарности на Община Бургас за приемствеността и топлото посрещане в един от най-бързоразвиващите се и модерномислещи градове в България. Изключително горди сме и за безвъзмездното предоставяне на иновативната и съвременна база на Медицински факултет към Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ – Бургас

От 29.04 до 01.05.2022г. в присъствието на управителните съвети и техните асистенти на седемте клона на АСМБ бяха обсъдени множество теми и бъдещи кампании в сферата на Медицинското образование, Общественото здраве, Човешките права и мир, Сексуално и репродуктивно здраве. Също така бяха разискани важни въпроси относно предстоящия професионален и научен обменен сезон. По време на Председателските сесии и сесиите на Връзки с обществеността и комуникациите- PR бяха засегнати ключово важни теми относно бъдещото развитие на АСМБ!

Като домакини на събитието Асоциация на студентите-медици- Бургас показаха висш професионализъм, перфектна организация, допълнена с невероятната магия, носена от първата следпандемична национална среща на АСМБ.

Author Info

PR

No Comments

Post a Comment