SRT Bulgaria 2014

Асоциацията на студентите – медици в България организира първото за страната Sub-Regional Training, което ще се състои от 30.10 до 02.11 Ноември в Иглика, Пловдив.

В началото на месец Ноември, една седмица след състоялият се за първи път национален Тeambuilding, ще се проведе първото за България Sub-Regional Training (SRT), организирано от Асоциацията на студентите – медици в България и комитетите  по обмен.

SRT е международна среща на IFMSA, където студенти по медицина могат да се съберат и да участват в обучения, работни срещи и малки работни групи. То има за цел да мотивира участниците и да ги накара да се чувстват като част от IFMSA и комитетите по обмен, да обменят опит и да създадат много нови международни запознанства и приятелства. Регистрираните студенти са 60, като 30 от тях са чужденци.

На събитието ще присъстват двама международни трейнера, които ще осигурят качествени и интересни обучения. Освен това, студентите ще имат възможността да бъдат част от разнообразна социална програма, към която спадат Halloween Party и National Food and Drink Party.

Повече информация относно събитието може да откриете :

УЕБ страница на събитието : http://srt.amsbulgaria.net/

Фейсбук страницата на събитието : https://www.facebook.com/SRTBulgaria

Author Info

president

No Comments

Post a Comment