Национална обиколка на комитета по медицинско образование – SCOME TOUR 2017

Нима си ентусиазиран първокурсник, студент по медицина, който се чуди какво го очаква през следващите 6 години или пък си студент от по-горните курсове, който все още не е запознат с възможностите, които се предоставят по време на твоето обучение?!?

Е, имаме стархотни новини! Точно от теб имаме нужда, а и ти от нас! Защо ли?!? Грабни своите приятели и заповядайте на  SCOME tour 2017, където ще бъдете омаени от мащабността и енергията, носеща се в света на активните студенти-медици от 122 страни в цял свят!

Екипът на комитета по Медицинско образование (SCOME) към АСМБ  тръгва на своята национална обиколка за да се срещне със студенти по медицина от цяла България. Целта на срещата е да запознае студентите с възможностите, които предоставя работата в Асоциацията на студентите-медици в България(АСМБ), както и в International Federation of Medical Students Associations (IFMSA).

Екипът на комитета по медицинско образование ще бъде във вашия университет на:
Варна– 16 октомври от 18 часа
Стара Загора-17 октомври от 17часа
Пловдив– 18 октомври от 17часа
София– 19 октомври
Плевен-23 октомври от 18часа 

Ако си ентусиазиран бъдещ медик, който желае да развива своите лидерски качества, израствайки в структурата на АСМБ или просто да разшири социалните си контакти, заповядай на SCOME Tour 2017 и стани част от голямото семейство.

Author Info

president

No Comments

Post a Comment