Денят на Екс пушача

За втора поредна година Европа празнува „Денят на Екс пушача“. Тази година дата е 30 октомври 2015 г. Екс пушачите са поканени да участват в едно ново предизвикателство наречено Екс пушачите са по-блестящи, като „запалят“ своя „бенгалски огън“ на специално предназначеният микросайт към дигиталната платформа iCoach. Това е техният начин да отбележат и засвиделстват своя нов, здравословен живот без тютюнев дим.

Всички регистрирани в iCoach празнуват своите постижения като „запалят“ своя „бенгалски огън“ и го поставят на дигиталната карта на Европа. Идеята на тази дигитална карта е да визуализира постоянството на всички успели да се справят с тютюнопушенето и да вдъхнат сила на свой близък човек също да откаже употребата на тютюн. Дигиталната карта на Европа в своя завършен вид, с всички запалили своя „бенгалски огън“ екс пушачи, ще бъде представена в Брюксел на 30 октомври от г-н. Витиняс Андрюкайтис, Комисар по въпросите на здравеопазването и безопасност на храните.

Д-р Ангел Кунчев, Главен държавен инспектор към Министерството на здравеопазването на България също застава в подкрепа на кампанията, като отбелязва: „Смятам, че именно чрез комплексни инициативи можем да променим съзнание, поведение и отношение към тютюнопушенето. Промяната може да започне и сега, в този момент чрез Ex-smokers

Нека празнуваме заедно! „Запалете“ и Вие своя „бенгалски огън“ на специално създадения микросайт , който ще Ви постави на дигиталната карта на Европа!

Author Info

PR

No Comments

Post a Comment