Есенна Национална среща на АСМБ 2015 – Стара Загора

Скъпи колеги,

За нас е привилегия и огромна чест да Ви поканим на Есенната национална среща  в Тракийски университет –  Стара Загора, която ще се проведе на 16-18 Октомври 2015 година.

Надяваме се ,че тази Национална среща ще бъде по-различна, по-креативна и много забавна и ще успеем да бъдем едно цяло, защото това, което ни свързва всички Нас е любовта към медицината.

Организационен Комитет – Есенна национална среща 2015:

Християн Минчев – председател на Орг. комитет

Теодор Цанев – председател АСМБ – Стара Загора, отговорник соц.програма

Йоана Кондова – отговорник настаняване, LOME

Йоханна Христова – отговорник регистрация, LORE

Ирина Льоскова – асистент регистрация

 

Тракийски университетtru2

Тракийският университет (ТрУ) е автономна държавна учебно-научна институция със седалище гр. Стара Загора. Тракийски университет като институцията извършва обучение в три от четирите основни области на науката, а именно: обществени, природни и технически. Тракийският университет покрива 6 от областите на висше образование /педагогически, социални и стопански, природни, технически, аграрни науки и ветеринарна медицина, здравеопазване и спорт/, както и 16 професионални направления от Класификатора на областите висше образование и професионални направления. Тракийският университет е един от първите акредитирани университети, получил редовна институционална акредитация с оценка “много добра” от 1999 год. за срок от 5 години.

 

Медицински Факултет – Стара Загора97_big

Медицински факултет е разкрит като Висш медицински институт за подготовка на висши кадри по специалността „Медицина” в рамките на Медицинска академия, с Решение на Министерския съвет от 08.04.1982 г.  От 1995 г. влиза в структурата на новосъздадения Тракийски университет – гр. Стара Загора. Медицинският факултет е държавно висше учебно заведение. Академичният състав на Факултета включва: 13 професори, 57 доценти, 138 асистенти и преподаватели, които работят в 24 катедри.

 

 

Настаняване в хотел „Железник“DSC07117

 

Намира се в южната част на града, непосредствено до автогарата и на 200 метра до ЖП – гарата, на 5 минути път пеша от градския, културен, административен и търговски център.

 

 

 

Не пропускайте да се регистрирате за Есенната национална среща в Стара Загора. Регистрацията ще бъде отворена до 23:59ч. на 08. Октомври 2015г. !

Можете да се регистрирате на този адрес – ТУК!

 

Програма на Националната среща:

programa


Регистрационната такса е 65 лева.


В нея са включени:


Две нощувки в хотел „Железник“ (16 и 17 Октомври) с две закуски.
Откриване и кетъринг в Петък ( 16ти Октомври) в Общинска библиотека „Захари Княжески“.
Кетъринг и кафе през цялото време на срещата.
Обяд в Събота (17ти Октомври) в Студентски стол №2.
Вечеря в Събота.
Организиран транспорт за двата дена (17 и 18) от хотела до университета и обратно.

Регистрацията ще бъде отворена до 23:59ч. на 08. Октомври 2015г. !

 

Пожелаваме Ви успешна и приятна среща! Очакваме ви в Стара Загора!

Samarsko_Zname_Panorama

Author Info

Християн Минчев

No Comments

Post a Comment