Пролетна Национална Среща на АСМБ – 17-19 март 2017, Варна

Пролетна Национална Среща на АСМБ, гр. Варна, 17 – 19 Март, 2017г.

 

Драги колеги,

За нас е изключително удоволствие да Ви поканим на Пролетната Национална Среща в Медицински университет „Проф. Д-р Параскев Стоянов“ – гр. Варна, която ще се проведе в дните между 17 и 19 Март, 2017г.

Надяваме се, че срещата ще бъде изключително ползотворна за всеки един от нас, ще обсъдим най-важните проблеми, които ни засягат и ще съумеем да поставим основите на едни здрави и необходими връзки помежду ни, изградени на основата на любовта към медицината!

Пожелаваме Ви прекрасни и пълноценни мигове!

Очакваме Ви във Варна!

Организационен комитет АСМБ – Варна

Управителен съвет на АСМБ


Първият ден ще прекараме в новооткрития факултет по Фармация, който спечели награда за сграда на 2016. Следващият ден ще Ви покажем сградата на ректората, където ще се проведат срещи, лекции и трейнинги, както и университетската многопрофилна болница „Св. Марина“, където ще се проведат някои от уъркшопите. Информацията за тях ще излезе малко по-късно, а самото записване ще стане на място по време на регистрацията.

Предлагаме Ви настанавяне в един от най-елитните хотели в региона, а именно – хотел „Черно Море“ – разположен на пешеходната алея в идеалния център на града.

Пакетната цена е 75 лв с включени две нощувки в хотела и галавечеря на 18.03.2017 /събота/.  Пакетната цена без нощувките е 25 лева.
Едно допълнение към Националната среща – можем да Ви предложим провеждане на кратка научна сесия с изнасяне на орални презентации на теми по Ваш избор. В регистрационната бланка ще видите въпрос ЗА или ПРОТИВ организирането на такава сесия. Чрез него ще разберем нагласите Ви, при интерес ще действаме своевременно и ще Ви я осигурим.

Програма:

Бъдете част от това страхотно събитие, ние Ви гарантираме страхотни емоции и нови запознанства!

Може да се регистрирате ТУК

Регистрацията ще бъде отворена до 05.03.2017г.

Очакваме Ви с нетърпение!

Author Info

PR

No Comments

Post a Comment