Училище по хематология „Пробиви в хематологията“

Скъпи колеги,

от името на Национална специализирана болница за активно лечение на хематологични заболявания – София имаме удоволствието да Ви поканим на предстоящата ЮБИЛЕЙНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ – УЧИЛИЩЕ ПО ХЕМАТОЛОГИЯ „ПРОБИВИ В ХЕМАТОЛОГИЯТА“, която ще се проведе на 30 ноември 2018 г. в НДК, зала 6.

70-годишнината от създаването на болницата е подходящ повод да се съберем на този форум и да представим значимите пробиви в специалността от последните години, както и визията ни за бъдещето на клиничната хематология.  Събитието ще Ви даде възможността да научите повече за научния прогрес в специалността през последните десетилетия, за модерните подходи за диагностика и лечение, както и за ключовото значение на информираността в обществото с цел превенция, ранно установяване и успешно лекуване на заболяванията на кръвта. С мисъл и грижа за бъдещето на хематологията, предоставяме на Вас – студентите по медицина и фармация, възможността да присъствате на събитието без регистрационна такса, като вярваме, че участието Ви в тази среща ще Ви бъде от полза, както с научна стойност и актуален поглед върху специалността, така и със създаване на нови за Вас контакти.

За да заявите своето участие, моля, попълнете приложения формуляр. Местата без регистрационна такса са ограничени.  Registration form

 

Author Info

president

No Comments

Post a Comment