Европейска регионална среща в Австрия


Международната федерация на асоциациите на студентите по медицина“ (IFMSA) е неправителствена организация, представляваща сдружение на студентите по медицина. Тя е основана през май 1951 г. и в момента има 132 национални членски организации от 124 страни на шест континента, разделени в шест региона. Всеки регион на Федерацията организира веднъж в годината Регионални срещи.

АСМБ като част от IFMSA има право да участва в тези Регионални срещи.
А ти като активен член на АСМБ имаш уникалната възможност в периода от 19 до 23 април да посетиш Австрия, която ще бъде домакин на тазгодишната Регионална среща за Европа, и да бъдеш избран за делегат, представляващ АСМБ на международно ниво.

Общ брой квота за АСМБ: 8 места
Сесии по време на срещата:
* Presidents’ Sessions
* SCOME
* SCOPE-SCORE
* SCOPH
* SCORA
* SCORP

За да бъдеш, един от делегати на EUREGME, трябва да отговаряш на следните изисквания:
– да си член на АСМБ;
-да си активен член на АСМБ или някое от АСМБтата;
– да имаш амбицията да се развиваш, както на Национално, така и на международно ниво;
– да си посетил поне една Национална Среща на АСМБ;
– да нямаш наказания след посещение на предишни международни събития от името на АСМБ – непопълнени отчети, непредставени документи и др.

Кандидатурите за делегат за Eвропейска Регионална среща, трябва да изпратите до 23.59 часа на 10.01.2018 год. чрез тази регистрационна бланка –https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSchxSK6jmbrArwoVpFOO2pDIUTYUUWtCI10bpDxqihONuccWw/viewform

Кандидатурата Ви трябва да съдържа отговори на всички зададени въпроси и да е подкрепена от Управителния Съвет на АСМБ в твоя Медицински факултет.

Не се съмнявайте, че ще бъде едно неповторимо изживяване! Екипът на АСМБ очаква Вашите кандидатури!

Освен да бъдете част от делегацията на АСМБ на Европейската Регионална среща може да посетите трейнингите и обученията, които ще бъдат по време на pre-EUREGME.

Моля Ви да изпратете имейл до 20 Януари на  amsb-bulgaria@ifmsa.org , за да заявите вашето желание за участие в него.

Author Info

president

No Comments

Post a Comment