EUREGME през Април в Гърция!

Международната федерация на асоциациите на студентите по медицина“ (IFMSA) е неправителствена организация, представляваща сдружение на студентите по медицина. Тя е основана през май 1951 г. и в момента има 102 национални членски организации от 95 страни на шест континента, разделени в шест региона. Всеки регион на Федерацията организира веднъж в годината Регионални срещи. АСМБ като част от IFMSA има право да участва в тези Регионални срещи.
А ти като активен член на АСМБ имаш уникалната възможност в периода от 22 до 26 април да посетиш нашата южна съседка – Гърция, която ще бъде домакин на тазгодишната Регионална среща за Европа, и да бъдеш избран за делегат, представляващ АСМБ на международно ниво.
Общ брой квота за АСМБ: 8 места
Сесии по време на срещата:
* Presidents’ Sessions
* SCOME
* SCOPE-SCORE
* SCOPH
* SCORA
* SCORP
За да бъдеш, един от делегати на EUREGME, трябва да отговаряш на следните изисквания:
– да си член на АСМБ;
-да си активен член на АСМБ или някое от АСМБтата;
– да имаш амбицията да се развиваш, както на Национално, така и на международно ниво;
– да си посетил поне една Национална Среща на АСМБ;
– да нямаш наказания след посещение на предишни международни събития от името на АСМБ – непопълнени отчети, непредставени документи и др.

Кандидатурите за делегат за Eвропейска Регионална среща, трябва да изпратите до 23.59 часа на 09.01.2016 год.чрез тази регистрационна бланка – http://goo.gl/forms/LeLrfhCVFX
на английски – http://goo.gl/forms/mkC8A8jb8C
Кандидатурата Ви трябва да съдържа отговори на всички зададени въпроси и да е подкрепена от Управителния Съвет на АСМБ в твоя Медицински Факултет.
Повече информация отностно протичането на EUREGME, може да намерите на офиц.сайт на събитието : http://www.euregme.helmsic.gr/
Таксa регистрация на всеки един делегат на АСМБ е 382 лева на човек.
Не се съмнявайте, че ще бъде едно неповторимо изживяване! Екипът на АСМБ очаква Вашите кандидатури!

Освен да бъдете част от делегацията на АСМБ на Европейската Регионална среща може да посетите трейнингите и обученията, които ще бъдат по време на pre-EUREGME. Pre-EuRegMе ще бъде от 18 до 22 Април 2016. След EUREGME ще имате желание да посетите и Халкидики и да разгледате Гърция като част от Post-EuRegMe (26-29 Aприл 2016).

Такса регистрация за Pre-EuRegMe – 340 лева, а за post-EuRegMe – 274 лева.

Моля Ви да изпратете имейл до 20 Януари на amsb-bulgaria@ifmsa.org, за да заявите вашето желание за участие в тези две събития.

Author Info

Християн Минчев

No Comments

Post a Comment