64-та Генерална Асамблея на IFMSA

64-та Генерална Асамблея на IFMSA


Регистрирайте се тук: https://docs.google.com/forms/d/1lwPgOhfY8iaDWdZTvGOOEWfPdFdWUO-T74x-ekqTkWo/viewform
„Международната федерация на асоциациите на студентите по медицина“ (IFMSA) е неправителствена организация, представляваща сдружение на студентите по медицина. Тя е основана през май 1951 г. и в момента има 102 национални членски организации от 95 страни на шест континента. През август 1993, АСМБ е приета за кандидат – член. След едногодишен изпитателен срок е приета за пълноправен член по време на 44-та Генерална асамблея на IFMSA. Понастоящем, АСМБ е една от 70-те страни членки от общо 107, които имат право на глас в Генералната асамблея на Федерацията.Генералните Асамблии са две – през март и през август месец. Августската Генерална Асамблея през 2015 год. ще бъде в Охрид, Македония – едно райско кътче, което си заслужава да бъде посетено и от 03 дo 09.08.2015 година.
Всеки активен студент по медицина, член на едно от шестте АСМБта в България , има право да кандидатства и да бъде избран за делегат, представляваш АСМБ на международно ниво.
За да бъдеш, един от делегати на GA, трябва :
– да си член на АСМБ
– да познаваш структурата на АСМБ и IFMSA
– да си бил активен член на АСМБ или някое от АСМБтата.
– да имаш амбицията да се развиваш, както на Национално, така и на международно ниво.
Кандидатурите за делегат за Августската Генерална Асамблея, трябва да изпратите до 23.59 часа на 17.04.2015 год.чрез тази регистрационна бланка.

Кандидатурата Ви, трябва да съдържа :

* Кратко мотивационно писмо – информация за Вас и дейност към АСМБ и Вашата мотивираност да представите АСМБ на Международно ниво.
* Допълнение, дали ще ползвате допълнителна квота, като делегат на АСМБ (повече информация може да видите в сайта на събитието)
* В сесиите на кой комитет искате да присъствате, по-време на ГА.
Повече информация отностно протичането на ГА, може да намерите на офиц. сайт на събитието : http://issuu.com/macedonian-medical-students-association/docs/invitation_package_am2015macedonia

Таксите регистрация на всеки член на АСМБ е 640 лв.

Не се съмнявайте, че ще бъде едно неповторимо изживяване!
Очакваме Вашите кандидатури!!

Author Info

Християн Минчев

No Comments

Post a Comment