Есенна Национална Среща на АСМБ

Скъпи АСМБейци,
за нас е удоволствие да Ви поканим на 032 Национална Среща на Асоциация на студентите-медици в България (АСМБ) в Пловдив от 3-5 ноември 2017г.

Надяваме се тази Национална среща да бъде ползотворна за всички Нас, да бъде едно ново начало към по-добро, да ни зареди с емоции, нови идеи и нестихващ ентусиазъм, защото това, което ни свързва всички Нас е любовта към медицината.

Очакваме Ви!

Организационен комитет АСМ-Пловдив
Управителен съвет на АСМБ 2016/2017


Домакини:

Асоциация на студентите-медици – гр. Пловдив(АСМ- Пловдив)

Асоциация на студентите-медици – гр. Пловдив(АСМ- Пловдив) е сдружение,целящо обединението  на студентите  по медицина в Медицински Университет – Пловдив .

Създадена е на 10.03.2002г. и към момента има над 450  члена от всички курсове на МУ – Пловдив, както и вече  завършили лекари.

Медицински университет Пловдив 

Медицински университет Пловдив  е основан през 1945 год. като Медицински факултет на Пловдивския университет. През 1950 г. факултетът е обособен като Медицинска академия, наименувана по-късно на големия руски учен Иван Петрович Павлов. Авторитетът на Медицински Университет – Пловдив е резултат от дългогодишния труд на поколения прекрасни и всеотдайни преподаватели. Медицински Университет – Пловдив е със защитен международен сертификат за качество, член е на Европейската асоциация на университетите, има подписани договори за сътрудничество със  75 университета в Европа, Америка и Азия. Вие ще имате удоволствието да  посетите и насладите на удобствата, които предлага един от най-прекрасните аудиторни комплекси в Европа, както и да се обучавате в новия симулационен тренировъчен център.

 Настаняване – Хотел Star,  Hotel Bordo

България Стар хотел се намира на главната пешеходна улица в сърцето на град Пловдив, в непосредствена близост до Римския театър, Джумаята, театъра и кметството. Включва казино, ресторант и кафене. Във всички части има безплатен Wi-Fi.

Хотел ”Бордо”е създаден с вкус и изискан стил, за да Ви накара да се чувствате като у дома си по време на престоя. Хотелът създава атмосфера на неповторима хармония, естетичност и комфорт. Разположен е в централната част на Пловдив, хотелът разполага с просторни студиа, стаи и апартаменти, класически ресторант и лоби бар, централно парно отопление и климатична инсталация за оптимален комфорт, паркоместа пред хотела, безплатен WI-FI достъп. 

И двата хотела се намират в близост до МУ – Пловдив и може да се стигне лесно пеша!

 

 

Пакетната цена за националната среща е 75 лв. и включва :

  1. Две нощувки на 03.11.2017 год. и 04.11.2017 год.
  2. Гала вечеря на 04.11.2017 год.
  3. Кафе-паузи и обяд по време на събитието
  4. Участие в научни работилници и обучения
  5. Социална програма
  6. Материали за сесиите

Цената без осигурени нощувки е 33 лв.

Линк за регистрация: https://goo.gl/forms/0KdBn1Pty85mk4Rx1

Крайният срок за регистрация е до 15 октомври 2017 год. в 23.59 часа.

 

 

Author Info

president

No Comments

Post a Comment